Hallo vrouw,

Wordt Stress je vaak teveel?

Ben je druk, druk druk?

Voel jij je lijf nog wel?

Kan jij niet slapen door gepieker?

Dan wordt het toch echt tijd om daar eens wat aan te gaan doen. Want wist jij dat door teveel Stress je het contact met je lijf verliest?  Je hoofd niet meer kan stoppen met nadenken en je last van piekeren krijgt? Je niet meer kunt slapen omdat je lijf onder invloed van je hersenen maar adrenaline blijft aanmaken? Je van druk, druk, drukker jij Jezelf enorm onderdrukt? Je als je nog verder doorgaat met Jezelf te pushen een mentale stoornis ontwikkelt of een chronische ziekte? Zomaar wat vragen die we onszelf allemaal mogen stellen in onze snelle prestatie gerichte maatschappij.

 

Oktober was de maand van Mental Health Awareness wereldwijd.. En als je de cijfers voor Nederland ziet is dat heel hard nodig. Zo ook de bewustwording waar Stress allemaal toe kan leiden :

https://www.trimbos.nl/kennis/cijfers/psychische-gezondheid-ggz/

 

 

Hoogste tijd om die cirkel te doorbreken. Als jouw energie weer overal vrij in je hele zijn kan doorstromen, kan jij weer betere keuzes maken voor Jezelf. 

 

Foto Jamie Nakamura via pixabay 

Bijvoorbeeld met

Anti pieker traject

 

In de nacht lig je vaak te piekeren ipv te slapen. Kijkt op de klok hoelang je nu nog kunt slapen. In je hoofd neem je de To Do lijstjes nog eens door. In je hoofd blijf je malen en/of je zorgen maken. Heb ik wel voor iedereen gezorgd en aan iedereen gedacht Je hebt het gevoel dat je iets belangrijks vergeten bent.

 

Mag ik je dan vragen wat je vandaag, deze week of de afgelopen maand

alleen voor Jezelf hebt gedaan? 

 

Erover na blijven denken helpt niet en je zorgen maken ook niet. Dus uit je kop en in je lijf met de Shiatsu stoelmassage. 3 Behandelingen op de massage stoel voor 30 minuten Terugkomen in je lijf waarin alles weer kan stromen.  Zodat je hoofd, hart en gevoel net als bij b.v. Suzan weer op 1 lijn liggen.

 

 

Je bent liefdevol en kunt goed luisteren en tussen de regels door ‘lezen’. Dat heeft ervoor gezorgd dat er weer wat dingen op zijn plek vielen waardoor het rustiger werd in mijn hoofd. Liefs"  Suzan Biezeman

 

Je kunt altijd een losse behandeling boeken maar. Misschien ben jij als zovelen een enorme Piekeraar.

 

3 anti Pieker behandelingen op de massage stoel van ongeveer 30 minuten.

Zodat het net  als bij Suzan weer

rustiger wordt in je hoofd.

 

Als je nu denkt Dat zou mij nou goed doen druk dan op die knop en App: Anti Pieker

 

Ik  stuur je een tikkie en neem na betaling via WhatsApp contact met je op zodat we jouw momenten voor Jezelf kunnen gaan plannen. 

 

 

Waarde: Flow & goede nachtrust

Voor  €75,-Als jij je in het bovenstaande herkent en vindt dat het tijd wordt iets voor Jezelf te doen? Als je net als b.v. Nadine, Marleen, Suzan en Marije er iets aan wilt doen? Dan nodig ik je van harte  uit om een afspraak met me te maken. 

0655687331Als Holistisch massagetherapeut ontkom ook ik niet aan het feit dat ik vrouw ben. Opgegroeid in deze wereld met al zijn conditioneringen. In mijn praktijk voor vrouwen kom ik vaak vrouwen tegen die maar doorhollen en zichzelf wegcijferen. Net als ik. Inmiddels heb ik al veel vrouwen mogen helpen de weg naar hunzelf & hun lijf weer terug te vinden. Die weg heb ik naast mijn vakkennis zelf ook afgelegd. Ik kan alleen maar tot de conclusie komen dat we het onszelf erg moeilijk maken. En dat terwijl het zo simpel kan zijn. Eerst weer rust in je hoofd, goed voor jezelf en je contact met je lijf te zorgen. Pas dan voor iedereen en alles om je heen is ook voor jou een goed begin. Liefs Hannie