Terug naar Jezelf

 

Je hart zit niet meer in de dingen die je doet. Je hebt steeds het gevoel dat je iets of iemand mist. Een soort van weemoed, verdriet. Dikke kans dat jij jezelf mist.
Je weet niet meer wat voor jou als mens belangrijk is in het leven. Wat jij in het leven wilt en of wat je doet nog wel bij je past. Wordt het niet tijd om het roer weer in handen te nemen? 

Om  jezelf letterlijk te Ont-moeten, met alles wat je diep van binnen voelt en weet. Je lijf weer te voelen vrij van Stress. Leren om dagelijks rust in te bouwen en tijd voor jezelf.

 

Soms hebben we daar allemaal een helpende hand voor nodig. Iemand die een stukje met je meeloopt op jouw pad van Ont-moeten. Iemand die je kan raken, je vakkundig aanraakt en de vinger op de zere plek durft te leggen. Met ondersteunende tips wat jij thuis voor jezelf kunt doen. Zodat jij je net als b.v. Marije weer bewust wordt van wat jouw lijf en intuïtie je wil vertellen. Jouw energie gaat weer stromen zodat je een helder hoofd krijgt. Een samenwerking tussen jouw hoofd, buik en  hart.

 

 

Diep vanbinnen ben ik mezelf. Kan ik niemand anders zijn dan mezelf. Heerlijk om die Marije weer te voelen. Te ervaren. Te zien. Te vertrouwen op mezelf. Marije HooglandTerug naar Jezelf traject

 

Je ligt warm & comfortabel in je gemakkelijk zittende kleding op de massagetafel. Zodra jij er klaar voor bent, start ik de behandeling. en ga jij op een ontspannende stilte reis binnenin Jezelf. Als je wilt kan je een notitie boekje meenemen. Dan kan je na de reis het belangrijkste voor jezelf opschrijven. Antwoorden vanuit jou zonder dat ze gekleurd zijn door anderen. Zodat je net als b.v. Marije Jezelf opnieuw kunt Ont- moeten!


3 Terug naar Jezelf behandelingen

 

Als je voelt dat dit voor jou is App dan: Voor Mij via de onderstaande knop.

Ik stuur je een tikkie en neem na betaling via WhatsApp contact met je op zodat we jouw momenten voor Terug naar Jezelf kunnen gaan plannen. 

 

Waarde: Alles wat jij bent

Voor €200,- 

"In het centrum van je zijn heb jij het antwoord

Je weet wie je bent en je weet

wat je wilt."

Lao Ze