"Tijdens de zwangerschap van mijn 2de kindje had ik ontzettend veel lichamelijke klachten. Uiteindelijk bij Hannie terecht gekomen voor een zwangerschapsmassage.
Een hele warme!!, lieve vrouw waar je jezelf bij kan zijn.
Ze heeft ontzettend veel betekent voor mij, ook na de bevalling nog! Ze neemt echt de tijd voor je, legt uit wat ze doet en waarom. Ze respecteerde mijn wensen en met mijn lichamelijke onzekerheden hield ze ook echt rekening."

Andrea Bosscher-Elberse


Zwangerschapsmassage

Voor iedereen is het verstandig om elke maand minimaal 1x naar de masseur te gaan. Gewoon omdat het leven vandaag de dag nogal wat eisen aan ons stelt. Even centeren in je lijf. Als je zwanger bent is het helemaal verstandig. 

In de zwangerschap gebeurt er nogal wat met jou en je lijf. Een tijd van mooie en romantische gevoelens terwijl  het tegelijkertijd ook een tijd van zorg en stress kan zijn.

Lichamelijk verandert er ook heel veel en is je lichaam steeds anders. Je krijgt soms last van je rug, je bekken, je knieën hebben het zwaarder en slapen gaat ook steeds minder. Een hormonale, emotionele en lichamelijke roller- coaster.

Het werk gaat ondertussen gewoon door waarin je tot zes weken voor je zwangerschapsverlof nog een tandje bijzet. Het werk moet immers af. 

Niet gek dat het je dan af en toe teveel wordt. Een zwangerschapsmassage kan dit allemaal tot rust brengen. Zodat jij net als b.v. Ilona mogelijk eens een goede nachtrust hebt en wat minder last hebt van je klachten.