De massage geeft rust en ontspanning. Het heeft er bij mij voor gezorgd dat de rug klachten die ik had voor een paar dagen een stuk waren verlicht waardoor ik beter de dag door kon komen. Het is zeker een aanrader ook al zou je geen klachten hebben. Wie wilt er nou niet even lekker verwend worden met een massage!” Ilona Nederlof


Zwangerschapsmassage

In de zwangerschap gebeurt er nogal wat met jou en je lijf. Een tijd van mooie en romantische gevoelens terwijl  het tegelijkertijd ook een tijd van zorg en stress kan zijn.

Lichamelijk verandert er ook heel veel en is je lichaam steeds anders. Je krijgt soms last van je rug, je bekken,je knieën hebben het zwaarder en slapen gaat ook steeds minder. Een hormonale, emotionele en lichamelijke roller- coaster.

Het werk gaat ondertussen gewoon door waarin je tot zes weken voor je zwangerschapsverlof nog een tandje bijzet. Het werk moet immers af. 

Niet gek dat het je dan af en toe teveel wordt. Een zwangerschapsmassage kan dit allemaal tot rust brengen. Zodat jij net als Ilona mogelijk eens een goede nachtrust hebt en wat minder last hebt van je klachten.