Zwangerschapsmassage

Tijdens de zwangerschap van mijn 2de kindje had ik ontzettend veel lichamelijke klachten. Uiteindelijk bij Hannie terecht gekomen voor een zwangerschapsmassage. Een hele warme!!, lieve vrouw waar je jezelf bij kan zijn.

Ze heeft ontzettend veel betekent voor mij, ook na de bevalling nog! Ze neemt echt de tijd voor je, legt uit wat ze doet en waarom. Ze respecteerde mijn wensen en met mijn lichamelijke onzekerheden hield ze ook echt rekening. Het was fijn dat ze ook bij mij thuis kwam zodat ik in mijn eigen vertrouwde omgeving kon zijn en me daardoor nog beter kon relaxen.
Het heeft mij echt geholpen zodat ik wat relaxter de bevalling in ging. Ook na de bevalling nog meerdere keren terug geweest voor een massage! 

  Andrea

 


De zwangerschap

 

Als je zwanger bent, kan  dat weer zijn eigen uitdagingen met zich meebrengen. Ik hoop dat jij 1 van de dames bent die nergens last van heeft. Lucky you!

Vaak echter ontstaan er klachten door opbouw van hormonen, vasthouden van de vrucht, bevallen, afbouw van hormonen. Ook lichamelijk kunnen er klachten ontstaan. Je zorgen maken over alles en nog wat. Dromen waardoor je het lastig vindt om goed door te kunnen slapen.  Een regelrechte emotionele en lichamelijke achtbaan. We weten inmiddels wel dat regelmatige massage voor iedereen goed is. Maar als je zwanger bent is het vanaf de 4de maand van je zwangerschap eigenlijk een Must. Je bent meer ontspannen, mogelijke klachten ontwikkelen zich minder snel, klachten  verzachten en/of verdwijnen en uiteindelijk ga je rustiger de bevalling in. Net als Andrea b.v. 

Twee zwangerschapstrajecten voor jou.

 

Voor iedereen is het verstandig om elke maand minimaal 1x naar de masseur te gaan. Gewoon omdat het leven vandaag de dag nogal wat eisen aan ons stelt. Even centeren in je lijf. Als je zwanger bent is het helemaal verstandig. 

In de zwangerschap gebeurt er nogal wat met jou en je lijf. Een tijd van mooie en romantische gevoelens terwijl  het tegelijkertijd ook een tijd van zorg en stress kan zijn.

Lichamelijk verandert er ook heel veel en is je lichaam steeds anders. Je krijgt soms last van je rug, je bekken, je knieën hebben het zwaarder en slapen gaat ook steeds minder. Een hormonale, emotionele en lichamelijke roller- coaster.

Het werk gaat ondertussen gewoon door waarin je tot zes weken of korter voor je zwangerschapsverlof nog een tandje bijzet. Het werk moet immers af. 

Niet gek dat het je dan af en toe teveel wordt. Daarom twee zwangerschapstrajecten voor jou om uit te kiezen

Vanaf de 4de maand van je zwangerschap elke maand een Holistische massage op de massagetafel of stoel wat voor jou het prettigst is. Voorkomen is nog steeds beter dan genezen. Afgestemd op jou worden er verschillende Wellness en Shiatsu technieken afgewisseld.  De massage op de tafel duurt ongeveer een uur. Meestal wat langer. Ik richt me volledig op jou en je eventuele klachten.

 

Jouw winst: Ontspanning, verlichting van je klachten, lekker slapen

en dichter bij jezelf.

 


Zwangerschapstraject 1

 

6 behandelingen op de massagetafel

 

Waarde: Flow in je zwangerschap

Voor €237,50

Druk op de knop en App:  ZW/1

 Ik stuur je een tikkie en neem na betaling via WhatsApp contact met je op zodat we jouw momenten voor Jezelf kunnen gaan plannen. 

 

 

Omdat ik je veel momenten van contact met Jezelf en je kindje  gun in deze bijzondere periode.

 

Zwangerschapstraject 2

Dat je in je zwangerschap ook heel goed tot Jezelf kunt komen & opladen bewijst deze Shiatsu stoelmassage.. Je gaat ontspannen in je makkelijk zittende kleding zitten op de (massage) stoel.. Een moment van rust, ontladen & opladen en ontspanning alleen voor jou.  Natuurlijk richt ik me ook bij deze vorm op jou en je eventuele klachten. De tijdsinvestering die het van je vraagt is 30 minuten. In dit traject zit wat minder verwennerij. Maar ook hierbij is jouw winst.

 

 Ontspanning, verlichting van je klachten, lekker slapen

en dichter bij jezelf. Gun het jezelf

 

Druk dan op de knop en App-  ZW/2. WhatsApp opent direct.

 Ik  stuur je een tikkie en neem na betaling via WhatsApp contact met je op zodat we jouw momenten voor Jezelf kunnen gaan plannen.  Gespreid betalen na overleg mogelijk.

 

Waarde: Flow in je zwangerschap

Voor €125,-