Een greep uit Wat anderen over mij zeggen.

Andrea Bosscher- Elberse

Tijdens de zwangerschap van mijn 2de kindje had ik ontzettend veel lichamelijke klachten. Uiteindelijk bij Hannie terecht gekomen voor een zwangerschapsmassage.
Een hele warme!!, lieve vrouw waar je jezelf bij kan zijn.
Ze heeft ontzettend veel betekent voor mij, ook na de bevalling nog! Ze neemt echt de tijd voor je, legt uit wat ze doet en waarom. Ze respecteerde mijn wensen en met mijn lichamelijke onzekerheden hield ze ook echt rekening. Het was fijn dat ze ook bij mij thuis kwam zodat ik in mijn eigen vertrouwde omgeving kon zijn en me daardoor nog beter kon relaxen.
Het heeft mij echt geholpen zodat ik wat relaxter de bevalling in ging. Ook na de bevalling nog meerdere keren terug geweest voor een massage. 

Ilona Nederlof

De massage geeft rust en ontspanning. Het heeft er bij mij voor gezorgd dat de rug klachten die ik had voor een paar dagen een stuk waren verlicht waardoor ik beter de dag door kon komen. Het is zeker een aanrader ook al zou je geen klachten hebben. Wie wilt er nou niet even lekker verwend worden met een massage!”

Esther 

Ik heb onlangs twee zwangerschapsmassages bij Hannie geboekt voor vriendinnen die zwanger waren. Het contact met Hannie verliep erg prettig, Hannie was enorm enthousiast en dacht fijn mee over opties en locaties. Het was een erg warm contact. Zelf heb ik de massage (helaas) niet gehad maar als ik mijn vriendinnen moet geloven dan was het een dikke aanrader. Mocht je nog twijfelen? Doen!

Sabine van Dijk

“Hannie heeft mij een ‘Terug naar jezelf”-massage gegeven. Voor mij was het healing op een oud trauma. Ik ging weer terug en kon er nu liefdevol mee omgaan. Ik kon mijn gezicht weer volledig aanraken. Het omvat alles wat in de titel staat. Je komt terug bij Jezelf. Zachter, milder en meer heel.” 

“Ik zat veel in mijn hoofd, was veel aan het nadenken. Niet gegrond. Merkte dat ik in oude patronen aan het vervallen was. Ik voelde me regelmatig verdrietig en wist niet goed waar dit vandaan kwam.
 Je bent liefdevol en kunt goed luisteren en tussen de regels door ‘lezen’. Dat heeft ervoor gezorgd dat er weer wat dingen op zijn plek vielen waardoor het rustiger werd in mijn hoofd. Liefs" 

Suzan Biezeman

Bianca de Vries

“Nog voordat ik de massagetafel verlaten had, was ik al een enorme bak duidelijkheid rijker over het thema overvloed. Waar ik behoorlijk mee aan het matten was.Dat zorgde voor het protest, dat mijn lichaam leverde. Ik kom nu tot de ontdekking dat ook dat te maken heeft met de angst voor het nieuwe. Maar ik ga het allemaal doorlopen, want ik kan niet anders. Het zoveel mogelijk loslaten. En kijken wat er naar me toekomt. Lieve Hannie, ik ben blij met jou!” 

Ilse 

Mijn ogen werden door jou geopend. Het besef dat ik andere psychische hulp nodig had. 

Dank je daarvoor Hannie. Vandaar dat ik je toch even wil laten weten dat alle hulp mij goed heeft gedaan. Ik hoop dat het met jou ook goed gaat.

Ilse. 

Vertrouwen op mezelf. Op mijn lijf. Op mijn voeten. OP mijn lijf. Op mezelf. Op wie ik ben . Diep vanbinnen. Diep vanbinnen ben ik mezelf. Kan ik niemand anders zijn dan mezelf. Heerlijk om die Marije te voelen. Te ervaren. Te zien. Te vertrouwen op mezelf.

Super bedankt voor een prachtige massage. Heerlijk . Zo'n moment echt voor mezelf. En ja, ik heb me helemaal suf geschreven vandaag.

 Marije Hoogland

Een prijs gewonnen: een Terug naar jezelf massage” van Hannie. Nieuwsgierig en een tikje gespannen in de trein en bus naar Apeldoorn. En ik kan jullie zeggen: het was de reis waard. Hannie gaf me meteen het gevoel welkom te zijn. En tijdens de massage voelde ik me veilig bij Hannie. Voor iemand met autisme en moeite met aangeraakt worden extra bijzonder. Maar het meest bijzondere: ik merkte dat haar massage echt iets in werking heeft gezet. Ik denk eraan terug in dankbaarheid. En in 2019 wil ik zeker nog een reisje naar Apeldoorn of Beekbergen maken. Terug naar jezelf massage van Hannie: van 💚 aanbevolen. 

Carla van Gestel

“Hannie is een zeer betrokken vrouw met veel inlevingsvermogen en dit gebruikt ze ook in haar werk en met haar vak en passie Shiatsu en masseren. ik heb het een aantal keren mogen ervaren en wat me erg en snel heeft geholpen.  Mijn hele nek en rug zat vast. ik had er veel last van en sliep slecht. Ze heeft me toen op wijze in een half uurtje met 2 vingers gemasseerd en de pijn was weken weg. Ik kon weer slapen als een roosje. Tijdens die massage is het contact met Hannie als persoon ook heel prettig. Ze heeft de gave om niet te oordelen en te veroordelen, dat is uniek maar vooral prettig in de omgang en tijdens de behandeling! Kussss Nadine”

Nadine Cervat

“Afgelopen donderdag bij Hannie een acupressuur behandeling gehad. Weg opgeblazen gevoel in mijn buik en daarnaast slaap ik ook weer een stuk beter. Echt een vakvrouw met veel kennis van de Chinese geneeskunde. Fantastisch, dank je Hannie, ik kom snel weer!“ 

Dianna Rijerkerk

“Vandaag een massage gehad bij Hannie. Heel goed bevallen, dus kom zeker terug. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een goede masseuse met rust en aandacht voor iedere klant.” 

Marleen Vijfwinkel

Gisteren ochtend aan het wandelen en kletsen met Hannie van Essen, bij wie ik mijn hart kon luchten. Verder geeft ze heerlijke massage's presiez wanneer ik het nodig heb, komt door soort sprieten of zo, denk ik 😉 

Renata Heerink

Open avond Do-In zelfmassage les.

 

Hannie het was een mooie avond! Verwarmend en alles stroomde. Was om mooi om je te zien met al je kennis wat je graag wil delen en anderen helpen met zijn/haar verantwoordelijkheid voor de gezondheid. Je leert om voor jezelf te zorgen. Bedankt voor een mooie leerzame avond en je straalt rust uit dat is heel fijn. 

Michaela Sloesarwij

Het was heerlijk! Ik heb ook heerlijk geslapen. Nogmaals dank! 

Wendy Smth-Tijhuis