Terug naar Jezelf

 

Vrouwen zijn wonderbaarlijke wezens. We hebben een baan of onderneming, een partner, een gezin, ouders, een vriendenkring. Bovenal voelen we ons verantwoordelijk dat alles op rolletjes blijft lopen. Dat iedereen om ons heen zich goed blijft voelen. De spil van het gezin. Ook op het werk zetten we graag een tandje bij. Daarnaast spelen maandelijks onze hormonen ons parten. En als dat niet meer hoeft de afbouw van diezelfde hormonen. We zorgen goed voor alles en iedereen om ons heen. Maar hoe zit het bij jou met de zorg voor jezelf?

 

Kom je daar nog aan toe of loop je aan jezelf voorbij? Druk met alles en iedereen ben je moe van die lange dagen. De weinige tijd die nog in vandaag zit, plof je uitgeblust op de bank. Je wilde eigenlijk naar die vriendin om bij te kletsen, of even iets leuks doen. Zelfs uitgebreid douchen of in bad gaan schiet erbij in. 

 

In de nacht lig je vaak te piekeren ipv te slapen. Je loopt je lijstjes af met wat je morgen allemaal moet doen. Kijkt op de klok hoelang je nu nog kunt slapen. Je hebt het gevoel dat je iets belangrijks vergeten bent. Mag ik je dan vragen wat je vandaag voor Jezelf hebt gedaan?

 

Het maakt niet uit wat je gaat doen om te zorgen dat jij Ont-stresst maar, de enige die daarvoor kan zorgen ben jij. Gewoon omdat jij op zijn minst net zoveel waard bent als al diegenen om je heen waar jij zo goed voor zorgt.  

 

Dit is wat Sabine zei na een Terug naar Jezelf massage 

“Hannie heeft mij een ‘Terug naar jezelf”-massage gegeven. Voor mij was het healing op een oud trauma. Ik ging weer terug en kon er nu liefdevol mee omgaan. Ik kon mijn gezicht weer volledig aanraken. Het omvat alles wat in de titel staat. Je komt terug bij Jezelf. Zachter, milder en meer heel.” 

Zo simpel kan het zijn.

 

Bij deze massage lig je lekker warm onder een dekbed met gemakkelijk zittende kleren aan.