Mijn naam is Hannie van Essen

Fijn dat ik je wat meer over mijzelf mag vertellen. Door mijn jarenlange werkervaringen in de kinderopvang en de zorg en mijn persoonlijke ervaringen, weet ik hoe enorm belangrijk leven vanuit je buikcentrum is. Ik ben opgegroeid binnen een gezin waar weinig tot geen ruimte was voor aanraking of emotie. Geheel volgens de tijdsgeest. Als gevoelig kind en puber ben ik me gaan afzetten. Hierdoor heb ik mezelf meer dan eens in uiterst moeilijke situaties gebracht. Weinig menselijks is mij hierdoor vreemd. Ondanks of misschien wel dankzij dit alles ben ik geen slachtoffer en voel me zeker niet zielig. Ik heb er nl zelf altijd een rol in gespeeld.  

Toen mijn lijf na lichaamswerk en massagetherapie  weer mee kon doen ging ik begrijpen waarom bij mij alles zo anders werkt dan bij mijn zussen en broer. Ik ging begrijpen dat ik anders tik en dat het oké is. Het maakt mij niet meer of minder, het is gewoon anders. Zoals wij allemaal anders en Uniek zijn. Mijn leven gaat over het lopen van mijn unieke pad. Over Geraakt worden, raken en aanraken. Mijn leerdoelen in dit leven begrijpen, ze in het licht zetten en te Transformeren maakt dat ik steeds opnieuw in mijn Kracht sta. Als mijn buik, hart en hoofd op 1 lijn liggen en verbinding met elkaar hebben ben ik in Vrede met mezelf.

Volgens mij gaat dit voor alle mensen op. Dus wat houd jou tegen om in je kracht te gaan staan?  Ga jij onderzoeken wat jij daarvoor nodig hebt  moedig mens?

Voor al het moois dat ik onderweg vind en de mooie en moedige mensen die ik mag Ont-moeten ben ik innig dankbaar.

Maatwerk.

Elke behandeling wordt gegeven voor jou in dat moment. Elk mens is Uniek elke behandeling ook.

 

De transformaties binnen mezelf door lichaamswerk en massagetherapie vond ik zo Gaaf dat ik er mijn vak van heb gemaakt. Al mijn behandelingen hebben een Holistisch uitgangspunt. De mens wordt gezien als 1 geheel. Door mijn intuïtie te combineren met mijn vakkennis als massage therapeut/ coach heb ik inmiddels zelf ook massages ontwikkelt. Ik noem ze Terug naar Jezelf. Een stukje lichaamsgericht coachen met jouw lichaam als coach. Net als iedereen heb jij van binnen alle antwoorden die jij nodig hebt. Met een beetje hulp kan jij ook bij dat stukje komen. Met jouw buik, hart en hoofd op 1 lijn vind ook jij Vrede in Jezelf en ja Jezelf neem je toch echt overal mee naar toe. 

Mijn handen en de energie gaan daar waar jij ze het hardste nodig hebt. . 


Ik ben geen arts en zal je zonodig het advies geven naar je arts te gaan. Mijn Netwerk is breed, kan ik je niet helpen weet ik vast iemand die dat wel kan. Zoals ik verantwoordelijk ben voor mijn Welzijn, ben jij dat voor die van jou.