Babymassage Online

Van aanraking tot aanmaak van Oxytocine/ knuffelhormoon.

 

Onze huid is het grootste orgaan dat we hebben. Het beschermt ons tegen alles wat zich buiten ons bevind. Zonder huid is leven niet mogelijk. Met de huid kunnen we direct met ons zintuig Tastzin voelen. We voelen of iets warm/koud, pijn, fijn/ niet fijn e.d. is. Deze tastzin bevindt zich overal in onze gemiddeld genomen twee vierkante meter huidoppervlak. Door middel van o.a. liefdevolle aanraking en massage wordt de aanmaak van Oxytocine gestimuleerd.

 

"Niet alleen bij baby's maar bij ons allemaal."  ;)

--------------------------

 

Met massage kunnen we de aanmaak van dit fijne hormoon beïnvloeden. Oxytocine is behalve het knuffelhormoon ook een neurotransmitter. In die functie simuleert het weer de aanmaak van andere fijne hormonen als Melatonine, Serotonine en Dopamine. Allemaal nodig om alle indrukken te verwerken, energie te laten stromen en weer balans te krijgen. In de cursus ga ik dieper in op dit proces.

 

 

Babymassage is o.a. goed voor:

 

- Betere doorstroming

- Betere opbouw immuunsysteem

- Betere prikkelverwerking

- Beter contact

- Beter slapen

- Minder darmkrampen

- Vrolijker

- Gevoel van veiligheid

- Betere weerstand

- Alerter

- Evenwichtiger

- Gevoel van geborgenheid

Wat mag je van de cursus verwachten:

 

De cursus is verdeeld in 4 modules. Elke module bevat theorie, een digitaal werkboek van de massagestappen en een training video. 

Als je dat fijn vindt kan je lid worden van een besloten Facebookgroep. Hierin kun je sparren met andere ouders en mij over de massage en wat je daarin tegenkomt. Je kunt me dan rechtstreeks vragen stellen en wellicht kan ik bepaalde massagehandelingen hier direct voordoen. Natuurlijk kan je me ook een chatbericht sturen. 

 

Geef je kleintje een veilige start en druk op de button. WhatsApp opent direct. Na het ontvangen van je App stuur ik je een betaalverzoek. Na ontvangst van de betaling ontvang je van mij de inlog gegevens en kunnen jullie van start. 

Ik hoop je/ jullie te zien in de letitflow-academy Babymassage Online

Liefs Hannie 

 

ps: Heeft je baby een geboortetrauma? Overleg dan altijd eerst met de huisarts of de behandelend specialist.

Waarde: Een veilige start

In december: Voor €35,-