Als je iets wilt bestellen vraag ik je het bedrag over te maken op rekeningnummer:

NL87 SNSB 0902 9119 37 t.n.v. JC van Essen o.v.v. het product dat je bestelt. 

Nieuw!

Babymassage Online

€ 25,00
Nieuw!
Nieuw!

Babymassage Online

€ 25,00

Met massage kunnen we de aanmaak van het knuffelhormoon Oxytocine beïnvloeden. In de functie van neurotransmitter stimuleert dat weer de aanmaak van andere fijne hormonen als Melatonine, Serotonine en Dopamine. Allemaal nodig om alle nieuwe indrukken van jouw baby te verwerken, energie te laten stromen en weer balans te krijgen. Babymassage is o.a. goed voor:

- Betere weerstand - Alerter - Minder darmkrampjes

- Evenwichtiger- Geborgenheid - Betere hechting

- Beter slapen- Vrolijker - Beter immuunsysteem

De cursus bevat een werkboek met massagestappen, voorbereiding en duidelijke instructie video's. Het werkboek is te downloaden. 

Volledige cursus Babymassage Online met duidelijke instructie video's. Zo kunnen beide partners, opa & oma en de oppas je baby leren masseren. Kies je voor deze variant ontvang je een uitgebreid mooi werkboek met de massagestappen bij je thuis op de mat.

Het werkboek heeft een aantal blanco pagina;s dat rumte biedt voor aantekeningen of eigen foto's. Zo heb je een blijvende herinnering aan een tijd die snel voorbij gaat. 

De cadeaubon voor Babymassage Online is een prachtig cadeau voor iemand die je dierbaar is en net is bevallen. Je dochter/ schoondochter, vriendin, nicht, collega's maar zeker ook voor je zoon/schoonzoon, vriend, mannelijke collega;s die net vader zijn geworden.

De cursus is een volledige Babymassage cursus die je thuis kan doen samen met partner, op & oma of de oppas b.v. 

De cursus is volledig digitaal te volgen en behoud zijn toegang voor zo lang als nodig is. Het cursusboek met de massagestappen zijn te downloaden in de leeromgeving. 

Een dankbaar, gezond, lief cadeau om te geven als je op kraamvisite gaat.

De cadeaubon voor Babymassage Online is een prachtig cadeau voor iemand die je dierbaar is en net is bevallen. Je dochter/ schoondocht, vriendin, nicht, collega's maar zeker ook voor je zoon/schoonzoon, vriend, mannelijke collega;s die net vader zijn geworden.

De cursus is een volledige Babymassage cursus die je thuis kan doen samen met partner, op & oma of de oppas b.v. 

De cursus is volledig digitaal te volgen en behoud zijn toegang voor zo lang als nodig is. Het cursusboek met de massagestappen zijn te downloaden in de leeromgeving. Kies je ervoor om deze variant cadeau te doen dan stuur ik het gedrukte  werkboek  samen met de toegangscode naar je toe. 

Een dankbaar, gezond, lief cadeau om te geven als je op kraamvisite gaat.

Een Zwangerschapsmassage cadeau krijgen is fantastisch. Voor 45 minuten alles even laten varen, relaxen en tijd voor haar alleen. Woont jouw dierbare in Apeldoorn of omstreken en is ze in het laatste semester dan kan ik haar thuis bezoeken.